Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl


Wat is Personal Training?

Bij sportcentrum Putten is het mogelijk om tegen een vergoeding privétraining op afspraak te krijgen. Uiteraard begeleiden wij alle klanten in de fitness maar voor vaste 1 op 1 afspraken kunt een personal trainer boeken. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met gecertificeerde Personal Trainers.
U zult versteld staan van wat u met de juiste begeleiding allemaal kunt bereiken. Het is belangrijk dat u zichzelf prettig voelt in uw eigen lichaam en leven! Als je lekker in je vel zit, voel je je zelfverzekerder en kan je de hele wereld aan. Een gezonde leefwijze maakt je lichamelijk en mentaal sterker en dat straal je uit.
Deze informatie is bij iedereen wel bekend, maar toch lukt het de meeste mensen niet om dit voor zichzelf te bereiken. Een personal trainer is de oplossing en zal door goede persoonlijke begeleiding ervoor zorgen dat u nu écht eens resultaten behaalt!

Wat maakt iemand tot een personal trainer?

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten en kennis heeft om een bewegingsplan op te stellen, aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie. Elk mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om UW doelen te behalen én te behouden.

Wat voor lessen kunt u boeken?

U kunt bij ons terecht voor PT sessies van fitness, TRX, core training, functional training, kettlebell, krachttraining.Ook kunt u in een small grouptraining een indoor bootcampsessie boeken.

Kickboks/bokstraining

Ook is het mogelijk boks en kickbokslessen af te spreken. Dit is een trainingsvorm waarbij u vechtsport beoefent zonder dat u bang hoeft te zijn om blessures op te lopen. Dit zijn zeer effectieve trainingen die voor 30 of 60 minuten geboekt kunnen worden.

Wat zijn de kosten?

Veel mensen denken dat Personal training erg duur en exclusief is. Bij Sportcentrum Putten niet! U kunt bij ons losse PT sessies boeken met de volgende tarieven;

30 minuten training fitness/functional training € 17,50
45 minuten fitness/functional training € 25,00
60 minuten fitness/functional training € 30,00
30 minuten kickboks/bokstraining € 20,-
60 minuten boks/kickbokstraining € 35,-

* Voor alle trainingen geldt dat er duo trainingen mogelijk zijn waarmee u de kosten nog meer kunt drukken. Meer informatie hieromtrent kunt u bij onze balie verkrijgen.