Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Zumba

zumba

Een strak lijf zonder uren lang in die fitnessapparaten te hangen?

Conditie: 2
Spierkracht: 0
Vetverbranding: 2
Coördinatie: 4
Lenigheid: 1

Dan is dit iets voor jou: Zumba! Dansen op swingende latinmuziek en niet in de gaten hebben dat je calorieën verbrandt en afvalt...

Sportief worden en afvallen!

Voornemens die vele van ons misschien al hebben opgegeven. Het is ook erg moeilijk om van al die lekkernijen af te blijven. Wees niet getreurd, het redmiddel is inmiddels in aantocht. De Colombiaanse fitnesstrainer Alberto Perez heeft iedereen verslaafd gemaakt aan zijn nieuwste ontdekking, Zumba! Heel Amerika doet hieraan mee; van jong tot oud, maar ook de celebrities zijn niet weg te slaan van deze leuke manier van sporten. Na enkele weken zie je al verschil: gewichtsverlies en een killer body.

Ehhh... Zumba?

Zumba, dat 'snel bewegen en plezier maken' betekent, is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende latinmuziek. Salsa, Flamenco en Merengue, het komt allemaal voorbij. Elke les is een groot feest, hierdoor merk je er niets van dat je aan het sporten bent. Het kent geen moeilijke choreografie en is geschikt voor iedereen die van lekker swingen houdt. Inmiddels wordt Zumba in meer dan 35 landen gegeven en dit aantal wordt met de dag steeds groter.


Terug

Zumba
donderdag - 27 februari:

19:00 uur (0) (vol)

maandag - 02 maart:

09:45 uur (22)