Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Putten in beweging

header_pib

Putten in beweging is een les gebaseerd op het concept van het televisieprogramma Nederland in beweging.

Conditie: 2
Spierkracht: 0
Vetverbranding: 2
Coördinatie: 2
Lenigheid: 2


Hoe ziet de les Putten in beweging eruit?


Met iedere dag meer dan 150.000 kijkers is dit inmiddels een begrip in Nederland. Het programma wat u bij ons gaat volgen zal heel herkenbaar zijn en wordt gegeven in een aparte oefenzaal met de muziek op een laag volume en indien nodig hebben wij ook stoelen als hulpmiddel voor de balansoefeningen. De enige voorwaarde is dat u de trap op kunt lopen naar onze zaal op de eerste verdieping.

Doel van Putten in Beweging

Putten in Beweging is bedoeld voor 60-plussers die willen investeren in hun gezondheid en daarvoor graag eenvoudige beweegoefeningen en gezondheidstips aangereikt willen krijgen. Deelnemers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen. Onvoldoende beweging in combinatie met een ongezond leefpatroon kunnen onder andere overgewicht en hart- en vaatziekten tot gevolg hebben. Meedoen met Putten in Beweging betekent dat u al voldoet aan de norm gezond bewegen van dagelijks een half uur.

Doe mee!

U kunt zich aanmelden voor een ghratis proefles, hiervoor kunt u ons bellen 0341357442 of mailen info@sportcentrumputten.nl Een gezonde leefstijl begint bij uzelf!!

Terug

Putten in beweging
Vrijdag - 28 februari:

10:00 uur (22)