Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Power Step

bodystep-header

PowerStep is een combinatie van Club Step en Club Power. Het is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden.

Conditie: 3
Spierkracht: 2
Vetverbranding: 4
Coördinatie: 3
Lenigheid: 1

Het is een conditieverbeterende les (met de step) in combinatie met spierverstevigende oefeningen met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind.

Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid en kracht! Powerstep is jouw programma!


Er zijn 8 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

• Veilig en effectief trainen onder begeleiding
• Stepoefeningen voor boven- en onderlichaam
• Samen trainen wat motiverend werkt
• Een goede en enthousiaste coach
• Muziek die zorgt voor motivatie en fun
• Eenvoud en dus voor iedereen
• Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed!
• Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid

PowerStep is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie!


Voor wie is PowerStep?

PowerStep is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan zijn of haar eigen doelstellingen.

Wat moet ik mee nemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt met een goede demping in de zool. We maken gebruik van een stepbankje die door de sportclub ter beschikking wordt gesteld. Draag verder comfortabele sportkleding. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom! Hoe vaak? Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op.

 


Terug

Power Step
maandag - 02 maart:

20:00 uur (20)