Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Aerobics

aerob_big

Aerobics is een leuke en ook goede manier om iets te doen aan je conditie. In deze tijd van een drukke baan en stress kan aerobics een manier zijn om in beweging te blijven en je fit en gezond(er) te voelen!

Conditie: 2
Spierkracht: 0
Vetverbranding: 2
Coördinatie: 2
Lenigheid: 2

Wat is Aerobics?

Aerobics betekent letterlijk 'met zuurstof'. Aërobe trainingsvormentrainen de grotere spiergroepen voortdurend, en voor een langere tijd zodat het hart, de longen en het gehele cardiovasculaire systeem beter in staat wordt gesteld om zuurstof op te nemen en te transporteren.Met andere woorden: het lichaam wordt fitter!! Aërobe sporten zijn onder andere fietsen, hardlopen en in-line skaten, maar natuurlijk ook onze aerobicslessen op muziek.

Wat train je?

Aerobics is een training waarbij men op ritmische wijze grote spiergroepen beweegt, met een middelmatige tot hoge intensiteit. Hierdoor kan men deze training voor een langere periode zonder snelle ademhalingsuitputting volhouden.

De training is gericht op vetverbranding, vermeerderen van kracht, coördinatie, souplesse en uithoudingsvermogen. In het algemeen kun je zeggen: je conditie wordt verbeterd! Een energieke training:
lekker zweten en hard werken, maar vooral veel plezier beleven in je training.

Hoe train je?

Tijdens onze lessen wordt goed gelet op de houding. Indien je last hebt (gehad) van een blessure dan wordt
je advies gegeven waar je tijdens de les rekening moet houden. De les start altijd met een warming-up. De les wordt afgeslotenmet een cooling-down. De spieren krijgen de kans om tot rust
te komen en hun afvalstoffen kwijt te raken.
We wensen je veel sportplezier!


Terug

Aerobics
woensdag - 26 februari:

09:00 uur (23)

maandag - 02 maart:

18:00 uur (24)