Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

60+ fitness

header_50plus

Fitness blijkt tot op hoge leeftijd positief bij te dragen aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie.

Conditie: 2
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 2
Coördinatie: 4
Lenigheid: 3

Spieren, gewrichten, pezen en botten blijven langer sterk en lenig. Fitness stimuleert ook een stabieler lichaamsgewicht, lager vetpercentage, een gunstigere bloeddruk en een rustige hartslag. Bovendien is fitness een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen!


Sportcentrum Putten biedt daarom een speciaal fitnessprogramma aan voor senioren onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers. Het sporten in groepsverband maakt het nog extra leuk en stimulerend!

60+ fitness in het kort:

  • Onbeperkt fitnessen bij Sportcentrum Putten
  • Woensdag van 9:30 -10:30 en Donderdag van 10:30-11:30, op deze dagen gaat u met de groep individueel fitnessen en na 45 minuten gaat u met de instructeur gezamenlijk werken aan rompstabiliteit, balans en conditie. Dit gebeurt in een aparte ruimte zodat er in alle rust en privacy getraind kan worden.
  • Begeleiding van ervaren en deskundige trainer
  • Extra aandacht voor conditie, kracht, coördinatie en lenigheid.
60+ fitness wordt doorlopend aangeboden. In de zomer is er een aangepast rooster. U kunt op elk moment starten; uw abonnement is geldig vanaf het moment dat u het hebt aangeschaft. U kunt uiteraard ook meedoen aan alle andere lessen op het rooster en onbeperkt gebruik maken van de fitness buiten deze uren.

Faciliteiten

Wij hebben een ruime fitnesszaal met meer dan voldoende materialen om een gevarieerde training te verzorgen. De trainers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring met fitness en sport in het algemeen. Zij kunnen u daardoor op een veilige en effectieve manier laten sporten. In onze gezellige lounge is het goed toeven voor en na het sporten.

Terug

60+ fitness
woensdag - 26 februari:

09:30 uur (15)

donderdag - 27 februari:

09:30 uur (15)

10:30 uur (15)